Ondernemerservaringen

Wie anders dan de deelnemers zelf kunnen jou het beste vertellen hoe Ondernemer Coacht Ondernemer werkt en wat zij eraan hebben (gehad)? Lees hier de ervaringen van enkele ondernemers.

 • Leon den Hertog

  Klok Onderhoud- en afbouwgroep BV

  Een goed initiatief vanuit VNO-NCW MKB Noord. Het sparren met een ondernemer, waarbij je op gelijkwaardige basis ervaringen en actuele onderwerpen met elkaar kan delen om zo het beste uit jezelf en de onderneming te halen.

 • Sander Kamstra

  Payt Incasso

  Elke ondernemer weet dat deze tijd complexe vraagstukken met zich meebrengt. Door een coach te gebruiken blijf je als ondernemer scherp en verkrijg je nieuwe inzichten.

 • Michel Wiersema

  MW Bedrijfskleding

  In de afgelopen jaren is mijn onderneming ondanks de crisis toch blijven groeien en wil ik graag in de komende jaren grotere stappen maken. We staan aan het begin van een nieuw economisch tijdperk waarin zich veel kansen gaan voordoen en dus snellere groei. Hoe gaan we deze groei opvangen en hoe kunnen we MW bedrijfskleding waardevoller maken? Hierin zou ik mij graag willen laten coachen.

 • Geert Jan Douma

  Douma Staal

  Vrijuit en in volledig vertrouwen spreken met een andere ervaren ondernemer. Je kwetsbaar durven opstellen en open staan voor zelfreflectie. Dit is een project dat elke ondernemer verder zal brengen!

 • Ronald van den Berg

  Group Finance Director | Baarsma Wine Group

  Groei en ontwikkeling zijn essentieel voor de continuïteit van een onderneming. In de ontwikkeling van een onderneming en haar medewerkers zijn er fases waar je voor de volgende stap andere inzichten nodig hebt. Coaching kan daarbij een uitstekend hulpmiddel zijn.

 • Herman Smits

  Laarhoven design

  Juist collega-ondernemers kunnen bepaalde inzichten overbrengen vanuit hun eigen praktijksituaties, waardoor je zelf effectiever kunt handelen, problemen makkelijker herkent en aan een oplossing kunt werken.