Drie nieuwe ambassadeurs voor Ondernemer Coacht Ondernemer

Zoals u weet is VNO-NCW MKB Noord op allerlei fronten actief om ondernemerschap te stimuleren. Een van de instrumenten die we hiervoor beschikbaar hebben, is het project Ondernemer Coacht Ondernemer, een initiatief met als partners ING en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

OCO biedt startende en ervaren ondernemers in Noord-Nederland de kans om met een collega-ondernemer te sparren. Of je nou recent gestart bent, een krachtige groei doormaakt of te maken hebt met tegenslagen: met de juiste coach krijg je meer grip op de zaak, houd je overzicht en kun je verder kijken dan de waan van de dag.

Geert HovingGeert Hoving

In de afgelopen periode hebben we inmiddels 150 matches weten te maken tussen ondernemers en een coach. We merken dat het voor startende ondernemers heel ‘gewoon’ is om een coach te hebben. Ze zijn nog onervaren en staan open voor de lessen die andere ondernemers geleerd hebben.

Van onze ervaren ondernemers horen we vaak: “Dit had ik veel eerder moeten doen, dit heeft me zoveel opgeleverd”. Het is voor ervaren ondernemers kennelijk nog veel minder natuurlijk en vanzelfsprekend om hulp te vragen en te sparren met een onafhankelijke collega-ondernemer. Tegelijkertijd kijkt niemand ervan op dat een topsporter een coach heeft. Niet omdat het niet goed gaat, maar juist om te groeien en te kunnen pieken.

Robert van de LeurRobert van de Leur

Robert van de Leur, Geert Hoving en Frans Muller, zelf ondernemers, zijn de nieuwe ambassadeurs van Ondernemer Coacht Ondernemer. Zij gaan hier graag eens met u over in gesprek. Robert: “Ik ben ambassadeur van Ondernemer Coacht Ondernemer geworden omdat ik geloof in elkaar motiveren en daarin hulp durven te vragen om zo te groeien naar een nog mooier bedrijf. Ik heb dat zelf ervaren en ik gun het iedere ondernemer om met OCO uit de dagelijkse hectiek te stappen om overzicht te krijgen, om dilemma’s te bespreken en om beslissingen te nemen. Een coach kan dit proces enorm versnellen.”

Frans Mullera

De ambassadeurs gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de manier waarop een coach ook voor u een waardevolle toevoeging kan zijn. Stelt u in het nieuwe jaar een gesprek met Robert, Geert of Frans op prijs? Laat dit ons dan weten via info@ondernemercoachtondernemer.nl of bel ons op telefoonnummer 050-5343844.