Hoe het werkt

Ondernemer Coacht Ondernemer biedt zowel startende als ervaren ondernemers in Noord-Nederland de mogelijkheid om met een collega-ondernemer te sparren. Dit gebeurt altijd één op één en in een ongedwongen sfeer. Ondernemer Coacht Ondernemer is toegankelijk voor iedere ondernemer in Noord-Nederland die behoefte heeft aan coaching. Of je nou recent gestart bent, een krachtige groei doormaakt of te maken hebt met tegenslagen: met de juiste coach krijg je meer grip op de zaak, houd je overzicht en kun je verder kijken dan de waan van de dag.

Over de coachingstrajecten

Veel ondernemers ervaren in de dagelijkse praktijk een zekere mate van ‘eenzaamheid’. De diverse stakeholders die u heeft zijn niet per definitie de aangewezen personen om vrijuit meningen, gedachten, ideeën, problemen en uitdagingen mee te bespreken. Met een van onze coaches kun je vrijuit en zonder consequenties sparren en alle onderwerpen bespreken die je bezighouden, zowel op het vlak van bedrijfsvoering als op persoonlijk vlak. Maar ook met een specifieke vraag of behoefte kun je bij ons terecht. Jouw specifieke behoefte kan betrekking hebben op marketing, financiën, innovatie, leiderschap, verbetering van bedrijfsprocessen, etc. Geef je vraagstuk(ken) aan ons door en wij zoeken de juiste coach om je verder te helpen.

Kortom; 
Ondernemer Coacht Ondernemer biedt maatwerk. Of je nou een algemene coachingsvraag of een specifiek vraagstuk hebt, in overleg met onze matchmaker kunnen wij inspelen aan jouw persoonlijke behoeftes. 

Hoe kun je je aanmelden?

Via de aanmeldpagina kunt je jouw profiel en eventuele vraagstuk aan ons doorgeven. Aan de hand van een intakegesprek met jou als ondernemer en de geschikte coach(es) zoeken wij naar de ideale match. Aan een coachingstraject zijn uiteraard ook kosten verbonden. Omdat ieder coachingstraject maatwerk betreft, kunnen we hier geen vaste prijs voor noemen. Voor een inschatting van de kosten kun je contact opnemen met onze matchmaker.  

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op