VNO-NCW MKB Noord: Twee merken sterker!

VNO-NCW Noord en MKB-Nederland Noord werken nauw met elkaar samen. Sinds de zomer van 2013 zijn de bureaus van beide werkgeversorganisaties samengevoegd. Met één gezamenlijke backoffice kunnen we een nog betere service bieden aan het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Waar we gezamenlijk voor het belang van de noordelijke ondernemers opkomen richting overheid en politiek, behouden we tegelijkertijd twee netwerken met ieder hun eigen sterktes.

Lobby
Of het nu gaat over de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt, infrastructuur, topsectorenbeleid of aanbestedingen: in de afgelopen jaren is gebleken dat VNO-NCW Noord en MKB-Nederland Noord op alle belangrijke dossiers vrijwel overeenkomstige opvattingen hebben. Daarom is het niet meer dan logisch om onze lobbyfunctie richting overheid en politiek voortaan gezamenlijk in te vullen. Door één duidelijk ondernemersgeluid te laten horen, wordt de kracht van onze boodschap alleen maar sterker.

Netwerk
Waar we in de lobby gezamenlijk optreden, blijven tegelijkertijd de netwerken van VNO-NCW Noord en MKB-Nederland Noord bestaan. Ieder met hun eigen leden, hun eigen voorzitter, hun eigen bijeenkomsten en hun eigen services. Beide netwerken hebben hun eigen sterktes en vullen elkaar uitstekend aan. Als ondernemers kunt u dus nog steeds lid zijn van beide verenigingen, afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Meer weten over de verschillen tussen beide netwerken? Neem dan contact met ons op via info@vnoncw-mkbnoord.nl